Framtida samarbetspartner

Lovén Racing 2021

Välkommen till oss!

Säsongen 2021 siktar vi på att ta Christian ut i Europa för fler internationella tävlingar och för det behöver vi just dig!

Vi erbjuder samarbete i tre olika nivåer.

Silver. En instegsnivå för er som tror på Christian och vill stötta hans satsning.
Vi placerar er logotyp i svart på vår buss som tar oss land och rike runt under tävlingssäongen. Eventuellt kommer vi också resa med den till någon av de starter vi hoppas göra i EM-serien men främst används bussen inom Sverige. Vi taggar er i sociala media (då Instagram har en begränsning på 30 # per inlägg så varierar vi mellan samarbetspartners för att alla ska få synas) och vi är behjälpliga att för att göra riktade inlägg med era produkter i både er och vår media. 

Investering 5000:- plus moms.

Guld. En nivå för er som vill synas både längs vägarna och på banan. 
Vi placerar er logotyp på vår buss och detta i ett lite större format samt i färg om er logotyp är utformad med detta. Vi placerar även denna logotyp på Christians tävlingsoverall för säsongen 2021 på antingen bröst, ärm eller ben. Även karten kommer ha er dekal synlig på tävling och träning. Alla våra samarbetspartners i guld-nivån taggas alltid i sociala inlägg och vi har äran att bjuda in en, av er utsedd medarbetare, på det "Samarbetsrace" i hyrkart som vi kör på hösten 2021. Utöver detta står vi även till ert förfogande under 3 timmar för att ställa ut Christians tävlingskart och visa upp sporten på en plats och vid en tidpunkt som passar båda parter. Vi kommer endast ha 10 samarbetspartners på denna nivå säsongen 2021.

Investering 25.000:- plus moms. 

Platinum. Vår huvudsponsor och det kommer endast finnas en.
Er logotyp blir grunden i bussens grafik 2021 och ni kommer att synas! Er logotyp placeras på axelpartiet av Christians tävlingsoverall och syns framträdande på karten. Vi lackar även in denna i den hjälm som Christian tävlar med 2021. Kort sagt, maximal exponering av ert varumärke. 
Ni presenteras på vår startsida här på internet och taggas alltid först i inlägg. Vi genomför ett separat "Samarbetsrace" med ert företag (upp till 16 personer) och vinnaren kommer få möjligheten att genomföra ett pass i en riktig tävlingskart med instruktioner och förevisning av Christian. 

Investering 250.000:- plus moms.